Beachtennis-Verjaardag-Halloween

Door: Ser en Mo

Blijf op de hoogte en volg

04 November 2008 | Aruba, Oranjestad

Bon dia chica’s en chico’s:-D

Welkom bij waarschijnlijk de laatste aflevering van “de avonturen van Ser en Mo op Aruba” van het jaar 2008. In de afgelopen periode hebben ze weer een paar sportieve, gezonde, gezellige avonturen meegemaakt.

Allereerst wil Ser terugkomen op het begrip orkaan. In de maand september hebben S&M vele ongeruste telefoontjes ontvangen vanuit Nederland, want in de Nederlandse media sprak men over een zeer ernstige zware storm met een vernietigende kracht. Er zou zelfs sprake zijn van een grote orkaan. De media in Nederland heeft het niet altijd bij het juiste eind wat betreft weersvoorspellingen in de regio Zuid Amerika en de Nederlandse Antillen ( Benedenwindse eilanden). Deze conclusie hebben S&M inmiddels wel kunnen trekken aangezien zij dagelijks aandachtig naar de weersvoorspellingen van Erwin Kroll luisteren. Meneer Erwin dient serieus hiermee om te gaan of gewoon simpelweg niets te zeggen, want de weersvoorspellingen voor deze kant van de wereld, die hij doet slaan de plank geregeld een klein beetje mis ;-) Wat een pannenkoek zeg!!!!!

In de maand oktober, om precies te zijn de 22ste is door Ser afscheid genomen van zijn 30ste levensjaar. ’S-Avonds zijn we ter ere van mijn geboortedag gezellig een hapje gaan eten bij “Salt and Pepper”. Dit is een restaurant waar je allerlei kleine hapjes kunt bestellen. HHHHMMMMMM lekker hoor. De collega’s van Ser waren zo vriendelijk om zijn kantoor volledig te versieren om iedereen te attenderen op het feit dat iemand jarig is. Degene die last hebben van het “Stevie Wonder syndroom” kunnen zich hierbij niks voorstellen. Volgens Ser leek het wel een jungle van versieringen, on-ge-lofelijk!!!! De traktatie van Ser kon natuurlijk niet achterwege blijven na de inspanningen die zijn collega’s hebben geleverd om zijn kantoor zo feestelijk te versieren. Vorig jaar was het een verstandige, gezonde en sobere Sonja Bakker traktatie in de vorm van een broodje gezond. Dit jaar is door Ser gekozen voor de onverstandige, vette, mega calorieën bevattende traktatie in de vorm van pizza’s van de Pizza Hut!!!!!! With extra cheese!!!!! :-D

Ook heeft Ser op het bereiken van zijn 31ste levensjaar afscheid genomen van zijn trouwe, rode en stinkende kompanen. De sigaretten van Marlboro zijn door Ser de rug toegekeerd. Dit tot grote spijt van de Philip Morris Group (producenten van de kankerstokjes). In deze onrustige financiële tijden ( lees; kredietcrisis) zullen zij ook nog eens op zoek moeten gaan naar een nieuwe afnemer aangezien Ser na ruim 12 jaar geen deel meer uitmaakt van de mondiale groep afnemers!!!!!! De Group zal hem ontzettend missen en met name zijn grote bijdrage in het afgelopen decennium. Helaas brengt stoppen met roken ook andere zaken met zich mee zoals AFKICKVERSCHIJNSELEN. Dit is een vervelend proces waarbij de persoonlijke eigenschappen van Ser op de proef worden gesteld. Ik houd jullie op de hoogte. Hierbij vraag ik om begrip van degene die in mijn omgeving leven en het gezeik moeten aanhoren over stoppen met roken!!!!!!! Heb vertrouwen in mij het komt allemaal wel weer goed!!!!!

Enkele dagen na de verjaardag van Ser zou het grote Internationale Beachtennis Toernooi van Aruba weer gaan starten. Dit evenement heeft plaatsgevonden op 24, 25 en 26 oktober. De locatie was dit keer Moomba Beach. Dit is de oude locatie van het bekende beach voetvolley toernooi waar de voetballers uit de eredivisie vroeger speelden. Zie video op deze pagina voor een kleine impressie ;-). Dit jaar was kantoor PwC bereid om hun werknemers te sponsoren in de vorm van kleding. Van alle deelnemers van kantoor PwC zijn Ser en Anja de enigen welke op het podium zijn beland. Zij hadden namelijk een 2e plaats behaald in de categorie fun mixed. In de categorie Pro Men hebben de wereldkampioenen uit Italië de mannen uit Tsjechië, Verenigde Staten, Aruba, Nederland en Bermuda verslagen en het toernooi gewonnen. Voor de Italiaanse heren was het een fluitje van een cent en veegden ze iedereen met gemak van het strand. Wat kunnen die mannen goed spelen zeg!!!! Voor een indruk zie de video op de site!!!!

Op 31 oktober stond Aruba is het teken van duistere, lugubere, macabere mensen. Het was weer eens tijd om je enge kostuum uit de kast te halen en anderen de stuipen op het lijf te jagen. Het Amerikaanse feest Halloween wordt hier groots gevierd bij jong en oud. De kinderen stonden uiteraard ook voor de deur van Ser en Mo (zoals in de Amerikaanse speelfims). Vanachter de deur klonk al langer het gejengel van de plaatselijke san barbola jeugd; “Trick or Treat” Aangezien Mo druk bezig was met haar outfit, heeft Ser de deur open gedaan. En door stond hij dan in een korte broek, ongeschoren kop, vette haren, en oude shabby kleren. Echter hiervan waren de kinderen niet van onder de indruk. Al peuterend in zijn neus vroeg hij wat de kinderen wilden hebben (misschien leek ik hierdoor meer op een psychopathische moordenaar ahahahahah). Heeee wat motten jullie van me?!!!! De eerste reactie van de kinderen was kico (dit spreek je als volgt uit: Kiekoo) en het betekent; wat zeg je? Ach ja die kinderen verstaan nauwelijks Nederlands. Ser herhaalde de vraag in het Engels en alle kinderen schreeuwden keihard in koor; CANDY!!!!!!!! Nadat alle kinderen een lolly van Chupa Chups hadden ontvangen van Ser (daar ging Mo’s privé snoep vooraad :-(…) kon hij weer rustig achter zijn Pc gaan zitten. Ondertussen hebben enkele heksen, piraten en een duivel plaatsgenomen op de porch om een borreltje te drinken, want de verzamelplaats voor deze avond was gepland bij Ser en Mo. Na enkele alcoholische versnaperingen is de groep heksen e.d. vertrokken naar Oranjestad om zich aan te sluiten bij de vele feestende Halloweeners met uitzondering van Ser. Hij houdt niet zo van verkleedfeestjes!!!!! Hij heeft in alle rust thuis doorgebracht met baco’s en de Amerikaanse presidentsverkiezingen op CNN.

Voor zover was dit waarschijnlijk het laatste bericht uit 2008 van Ser en Mo. De volgende berichten zullen hoogstwaarschijnlijk pas in januari 2009 worden geplaatst, want op 19 december 2008 zullen Ser en Mo dushi Aruba tijdelijk verlaten voor hun welverdiende vakantie. De 23 daagse rondreis gaat door de volgende landen: Mexico, Guatemala, Honduras en Belize. Daarna zullen Ser en Mo nog 5 dagen verblijven in de buurt van Miami om lekker uit te rusten!!!

Bedankt voor jullie aandacht. Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van de avonturen van het dynamic duo!!! Tot de volgende keer!!!!!

PS Nogmaals bedankt voor de leuke kaarten, telefonische felicitaties!!!!!!

AYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

S&M

• 04 November 2008 - 21:03

Marieke:

Hey hallo S&M!

Thanx weer voor julie vermakelijke verhalen en foto's!
    Vraagje; kunnen jullie die Italiaanse tennissers misschien eens naar Zuid-Limburg sturen? :-)

Morgen naar Stockholm, dus we zullen sjaals nodig hebben ipv de bikini's die op jullie foto's voorbij kwamen :-(

Hopelijk komen er in 2009 weer meer verhalen en pictures!

Dag dushi's!

Sunchi,
    Mariek

• 04 November 2008 - 21:04

Esther:

Nou weet ik wat je hebt gedaan tijdens je afwezigheid.. Jezelf nuttig gemaakt met pictures van freaky mensen nemen! Haha Heel leuk!

XX

• 04 November 2008 - 22:42

Jeroen:

Hey Ser en Mo,

als jullie die tennissers naar Zuid-Limburg sturen, kan je dan misschien ook die blonde vriendinnen van je naar Roden (Kop van Drenthe) sturen? ;-)

Ik zit hier een btje kansloos in mijn eentje in een hotel naar jullie geweldige pics te kijken.

Ziet er allemaal weer top uit!

Ben net naar je zusje geweest en heb daar heerlijke lasagne gegeten! Was ook gezellig om weer eens iets bekends te zien behalve mijn laptop en de inmiddels bekende hotelmuren, hahaha....

Ayooooo en sunchi,
    Jeroen

• 05 November 2008 - 06:51

Bonny:

Haha altijd lachen die verhalen van jullie! Bij veel dingen heb ik wel een beeld en bij de rest bedenk ik wel wat, maar zie nu ook jullie foto's, dus ga nog ff kijken. Gaaf man weer op vakantie! Mexico, guatemala en belize ben ik ook geweest, heel cool!! 23 dagen is wel super relaxed! Spreek je vast nog voor die tijd op msn. x

• 05 November 2008 - 10:24

Nadia:

WAT een leuk verslag!!! Echt ik kan me zo inleven in hoe het allemaal gegaan is daaro!!
    En leuke foto's!!
    Haha net een kermisatractie bij Ser op kantoor!
    Ze waren zeker wel heel blij dat je dit jaar niet zo stom en egoistisch was om hun een vette ongezonde tractatie te ontnemen 's ochtends vroeg!!?

Maarre Ser: petje af hoor, om afstand te doen van de trekstokjes...! Nu maar volhouden!!
    En Mo: je zag er prachtig uit in kostuum!
    Is Tommie nog meegeweest als mascotte hihi?

We spreken /mailen elkaar 4 sure voordat jullie op reis gaan, maar toch alvast onwijs veel plezier!

Dag heksje en neuspeuterende maniak!
    Zoen vanuit Nimwegen

• 05 November 2008 - 11:58

Femke:

Aaaah, ik mis beachtennis!!! Alleen de stormen absoluut niet.... want ik gok dat Montana ook weer leuke dagen heeft gehad.

Hebben jullie trouwens een reisschema van jullie trip naar Midden Amerika? Ben benieuwd wat jullie allemaal gaan zien....

Ayo dushi's!!!

xx

• 05 November 2008 - 14:11

Paul:

Erwin kroll is een fijn goser. Sergio kanjer: stoppen met roken!! Broek op Langendijk op Aruba; wat een foto, helaas zelf eens meegemaakt.

• 06 November 2008 - 23:10

Bart:

Hey Ser en Mo, weer een mooi verhaal maar om nou op je 31ste al te gaan liegen over je leeftijd is wel erg snel!!
    Groeten, Bart

• 09 November 2008 - 09:46

Jeroen R:

Hey D-duo ! Bedankt voor jullie reportage ! Leest weer lekker weg ipv een King :) top !

Ser, wat was er weinig publiek om jou en je collega te ondersteunen ... wazzup ?
    En trek je het nog met het niet-roken ?! Suc6 ermee bro !!

We mailen/bellen nog wel voordat jullie op holiday gaan !

greetz !!

• 11 November 2008 - 18:58

Anneloes:

Hallo!

Gelukkig hebben jullie alle stormen en orkanen weer overleefd ;-).
    Ser, misschien geen accountant maar je toch richten op een tennis carriere?? Nog gefeliciteerd met je birthday!

Thnx voor de vermakelijke verhalen!

Anneloes (K)

• 11 November 2008 - 19:31

Stella:

Ha lieverds van me.
    Heb wederom genoten van jullie verhalen en leuke shots.
    Hey Ser wat lees ik tot mijn verbazing, met roken gestopt!
    Goed zo je kunt het.
    Dat is geen sigaretje meer roken s'morgens binnen door de horren!
    Geniet nog maar de tijd die er nog voor staan dat jullie weer naar terra frio komen gaat opschieten!
    Tot januari dan kom ik nog met Judith weer eens voor 2 weekjes.
    Dikke brassa.
    ayooooooo!