Wow, drie jaar alweer voorbij!!
Door: Ser en Mo
22 Juli 2009 | Aruba, San Barbola
Da sind wir wieder met een kleine update.Beter gezegd een terugblik en kort vooruitzicht ;-).
Afgelopen 26 juni woonden we precies 3 jaar op one happy dushi island en dat was ook meteen eigenlijk het officiële einde van ons Aruba avontuur geweest. Maar zoals de meesten al wisten hebben we ons verblijf met maar liefst 6 hele maanden verlengd. Toch gek, aan de ene kant zijn die drie jaar voorbij gevlogen, aan de andere kant lijkt het ook wel weer een eind geleden dat we ons afscheidsfeestje hadden en nog op de Lankforst woonden… Anyway, we zullen hier nog een paar maandjes extra genieten van het relaxte leventje, de zon, het strand, het uitgaansleven en onze Arucamba vriendjes en vriendinnetjes, maar dan is het weer hoogste tijd om onze Nederlandse vriendjes en vriendinnetjes, familie, de koetjes, de seizoenen, het stappen, en het shoppen te begroeten :-D!! We zijn hoe dan ook met de kerst weer terug, klinkt ver weg, maar uit ervaring kan ik zeggen dat de tijd vliegt.
Dan even iets over de laatste paar maanden: een tijdje geleden zijn we met Mo’s werkgevers een hapje gaan eten bij het Hyatt. Het Hyatt is een chique duur hotel waar je op zondagen als niet-gast kan brunchen en we hadden al vaak van vrienden gehoord dat we daar eens naartoe moesten. Maar we hadden altijd zoiets van; ja komt nog wel. Toen Anne en Harriet voorstelden om daar te gaan eten voor hun 30 jarig huwelijk, waren wij natuurlijk hopi contento :-D. Het is een heel uitgebreid buffet met echt5 alles erop en eraan: van pizza tot beenham, van kaviaar tot kreeft, van chocoladefontein tot gekarameliseerde kersen. En dan vergeet ik de mimosa :-D, dat is champagne aangelengd met verse jus d’orange, mmmm. Het eten was dus heerlijk en de mimosa smaakte ons ook erg goed.Na een paar uurtjes gezellig kletsen liepen Mo en Ser voldaan en lichtelijk aangeschoten van de champagne het Hyatt met zijn prachtige tuin uit. Thanks voor de leuke middag Anne en Harriet, en nog vele gelukkig getrouwde jaren :-D!
Een nieuwe hobby van Mo is sushi eten, de meeste gasten hebben al kennis gemaakt met Mo’s nieuwe verslaving!! Onlangs zijn we weer met een groepje bij Sushi Ya wezen eten, mmm. Ik hoop dat ik deze verslaving voort kan zetten in NL. Kent iemand een sushi tent in Nimwegen??
Ook Tommy is ondertussen al Nederland-proof. Hij moest gechipt worden en een rabiës inenting hebben voordat we terug gaan. In december moet ‘ie alleen nog een gezondheidsverklaring krijgen en dan kunnen we ons ultieme Aruba souvenir ook ‘inpakken’ en meenemen ;-)!
Tot slot hebben we onlangs weer bezoek gehad. Het waren onze vriendjes Jorn en Kim met hun kleine deugniet Loek. En in hotel the Mill, verbleven Hans en Judith. Ondanks dat Ser en Mo al doorgewinterde gastheer- en vrouw zijn, waren we toch een beetje zenuwachtig toen de Braampjes en Mommersjes op de stoep stonden. Blijft toch gek om zulke goede vrienden in ‘onze’ omgeving te zien… “vinden ze het wel leuk? Vinden ze het niet te warm? Vervelen ze zich niet? Vinden ze het eten wel lekker?” etc. Maar (het kon ook bijna niet anders) maar ze hebben zich goed vermaakt. Kan ook bijna niet anders als je van zon, zee, strand, lekker eten en een borreltje houdt, maar toch ;-)… haha Wij vonden het in ieder geval ook super om ze weer te hebben gezien :-D!! We kunnen nog een hoop vertellen maar foto’s zeggen meer dan woorden, dus kijk en oordeel zelf!
Lieve mensen, dat was het weer, till next time!!
Xxx
Ser en Mo
23 Juli 2009 - 06:24
Bonny:
Hoi hoi,
Blijft super om te lezen en terug te zien! Maar het is hier half 9 's ochtends en je hebt me echt lekker gemaakt met die brunch in het hyatt, dat is zoooo goed ;-). Liefs bonny -
23 Juli 2009 - 07:25
Mireille:
SER!!! Wat heb jij voor matje in je nek hangen?! -
23 Juli 2009 - 08:50
Mireille:
In onze regionen zijn er sushi tenten genoeg, maar ja ...... im Boerenland kan het nog ff duren ;) -
23 Juli 2009 - 09:08
Ronald:
ultieme aruba souvenir, haha.. de echte arubaanse zwerfkat; collecter's item! -
23 Juli 2009 - 14:39
Nadia:
Jaaaaa ik weet een sushi tent!! We hebben met kerst sushi daar gehaald, mmm eet je je vingers bij op haha
Have fun dushi's! -
25 Juli 2009 - 09:22
Jeroen:
Ser eet geen sushi ? :)
We zien elkaar snel ! -
28 Juli 2009 - 00:02
Bart:
Ziet er relaxed uit Aruba, misschien moeten we toch nog maar een x langs komen.
groeten vanuit Taganga (slechts een paar honderd km bij jullie vandaan) -
14 Augustus 2009 - 21:43
Ron:
Sushi?? Wasda???
;D -
14 November 2009 - 14:56
Anneloes:
Nog even en dan zijn jullie weer gezellig in NL!!!!!!!! :-)