The love boat at Antiqua - Reisverslag uit Saint John's, Antigua van sergiomonique - WaarBenJij.nu The love boat at Antiqua - Reisverslag uit Saint John's, Antigua van sergiomonique - WaarBenJij.nu

The love boat at Antiqua

Door: Ser en Mo

Blijf op de hoogte en volg

02 Mei 2010 | Antigua, Saint John's

De vijfde stop was op Antigua. Dit is ook een piepklein eilandje behorend tot het Verenigd Koninkrijk. Bij aankomst werden we verwelkomt door een groep steelband muzikanten. Deze speelden moderne popmuziek en klassiekers van Bob Marley met een Caribisch sausje. Welcome to Antiguaaaa. Volgens de locals bezit het eiland zoveel stranden, dat je elke dag op een ander strand kunt liggen en dan je pas na 1 jaar alle stranden hebt gezien dus besloten we om een dagje strand te doen. Heerlijk relaxen en ontspannen met een koud drankje onder een parasol. Het top punt van ontspannen is natuurlijk een complete body massage. Heerlijk als iemand je spieren los maakt op het strand met uitzicht op zee. Aan het eind van de dag hebben we samen te voet de hoofdstad van het eiland verkent. Het is zeker geen metropool, maar wel leuk om te bekijken. De mensen zijn vriendelijk en lachen en zwaaien naar je. Ook willen ze allemaal graag weten uit welk land je komt. Er hangt een dorpse sfeer was als heel gemoedelijk aanvoelde. Alle eilanden lijken bij aankomst allemaal op elkaar, want alle havens hebben dezelfde juweliers. Maar zodra je de haven verlaat is alles elke keer anders. Dat is het leuke van eilandhoppen. Het is weer tijd om afscheid te nemen en door te varen naar de laatste bestemming.